KURVE

Kurve er både en funktionel og smuk del af indretningen. De er praktiske som opbevaring og gode til at skabe orden, men kurven tilfører også hjemmet et varmt naturmateriale, som kan bløde et minimalistisk udtryk op og skabe hjemlighed og hygge.

Kurve til alle formål

Hos Rødding Farvehandel har vi et bredt udvalg af forskellige kurve til alverdens formål. Vi tilbyder indkøbskurve, hundekurve og brændekurve. Kurve du kan tage med på skovtur, hænge på din cykel eller stille ved siden af din sofa til opbevaring af plaider eller ugeblade. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vores udvalg varierer, men du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik og se sortimentet.

Kurve kommer i mange varianter og kvaliteter, og vi prioriterer ærlighed og godt håndværk højt. Derfor fører vi kurve fra Aafod Import, der tilbyder et bredt udvalg af velproducerede og stærke kurve i topkvalitet.

Stærke naturmaterialer

Materialerne er pil og rattan, der begge er smukke naturmaterialer af forskellig grovhed. Pil egner sig godt til indendørsbrug, mens rattan med fordel kan anvendes til kurve, der skal kunne holde til vejr og vind.

Både rattan og pil har større eller mindre naturlige variationer, og ikke to kurve er fuldstændig ens. Den håndværksmæssige fremstilling giver kurvene et spændende, uforudsigeligt særpræg, som ikke findes ved maskinfremstillede materialer. Der er små forskelle i tykkelserne på materialerne og mindre forskelle i farvenuancerne, der giver kurvene et levende og naturligt udseende.

Pil dyrkes typisk i Europa, mens rattan stammer sydøstasiatiske palmearter. Rattan er bæredygtigt produceret og kan indsamles uden at skade skovene.

Se vores udvalg

Hent naturen ind i din stue med en flot kurv. Rattan og pil passer til næsten alle former for boligindretning.
Kig forbi butikken og bliv inspireret af vores udvalg af flotte kvalitetskurve.

Det siger vores kunder om os

Karen Tandrup
Karen Tandrup
2022-06-05
En meget positiv oplevelse og professionel ekspedition
Conni Evelyn Rann
Conni Evelyn Rann
2022-04-15
Marias tusind tings butik. Her kan købes lidt af hvert. Hvis Maria ikke har det, skaffer hun det😉 Super service 👍 gode historier.
Dennis van de Weerd
Dennis van de Weerd
2021-03-01
Altid sød og god betjening, god service og priser
Connie Duus
Connie Duus
2020-08-24
Fin service og hurtig levering.