GARDINER

Gardinet er både en effektiv og dekorativ måde at skærme sig mod dagslyset. Hos Rødding Farvehandel har vi mere end 20 års erfaring med salg og montering af gardiner, og vi giver dig kyndig rådgivning, så du kan finde det gardin, der passer bedst til dig og din bolig.

Dagslyset får vores hjem til at føles behageligt og rumligt, og store vinduespartier bliver stadigt mere udbredte. Med et stort dagslysindfald følger desværre også nysgerrige blikke og overophedning. Derfor er det rigtige valg af gardin afgørende for, om du får det optimale ud af dine rum, hvad enten det drejer sig om stuen, køkkenet, soveværelset eller noget helt fjerde. Med vores erfaring inden for salg og montage af gardiner, kan vi guide og rådgive dig, så du finder frem til det helt rigtige gardin til dit formål.

Kravene til gardiner er vidt forskellige, og de afhænger både af personlig smag, det pågældende rum og husets placering i forhold til solens bane. For nogle er det f.eks. altafgørende at kunne justere lysindfaldet i stuen, mens det er gardinernes design og farve, der er afgørende for andre.

Grundig rådgivning

Når du køber nye gardiner, kan det være en fordel at overveje, hvad der er vigtigt for dig. Ønsker du primært et gardin, der pynter og samler rummet, eller skal det i højere grad udfylde en praktisk funktion, så som at mørklægge et østvendt soveværelse?

Vi besøger dig i dit hjem, så vi kan fornemme rummet, høre om dine ønsker, rådgive dig om dine muligheder og tage mål. Med vores mangeårige erfaring inden for gardiner arbejder vi os sikkert ind på dine ønsker. Vi medbringer forskellige farveprøver, og vi arbejder roligt mod at finde den løsning, der dækker dine behov og ønsker bedst.

Det kan vi hjælpe med

Vi kan næsten alt inden for gardiner, og vi kan f.eks. hjælpe dig med:

– Rullegardiner
– Persienner
– Plisségardiner
– Lammelgardiner
– Stofgardiner
– Gardiner til Velux-vinduer
– Mørklægningsgardiner
– Motoriserede Luxaflex-gardiner

Hos Rødding Farvehandel fører vi Pagunette og Gartex. Begge er nogle af de førende leverendør, som kombinerer kvalitet, lækkert design og funktionalitet. De har fingeren på pulsen og tilbyder forskellige serier af færdigsyede gardiner og metervarer, der følger tidens gardintrends uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du er på jagt efter en mere utraditionel og innovativ løsning, tilbyder vi også gardiner fra Luxaflex. Gardinerne er enkle og stilrene med brugervenligheden i fokus. Vi monterer både firmaets almindelige og motoriserede betjeningsløsninger, hvor du kan styre gardinet ved hjælp af f.eks. din mobiltelefon.

Kig forbi, hvis du overvejer nye gardiner og gerne vil have inspiration. Eller ring til os på +45 74 84 14 13, så vi kan kigge forbi og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig.

Det siger vores kunder om os

Karen Tandrup
Karen Tandrup
2022-06-05
En meget positiv oplevelse og professionel ekspedition
Conni Evelyn Rann
Conni Evelyn Rann
2022-04-15
Marias tusind tings butik. Her kan købes lidt af hvert. Hvis Maria ikke har det, skaffer hun det😉 Super service 👍 gode historier.
Gerda Skov
Gerda Skov
2021-11-14
Bent Pedersen
Bent Pedersen
2021-06-30
Dennis van de Weerd
Dennis van de Weerd
2021-03-01
Altid sød og god betjening, god service og priser
Finn Jensen
Finn Jensen
2021-01-26
Joanna Pedersen
Joanna Pedersen
2020-11-30
Egon Bennetsen
Egon Bennetsen
2020-10-03
Connie Duus
Connie Duus
2020-08-24
Fin service og hurtig levering.
Niels Erik Jørgensen
Niels Erik Jørgensen
2020-05-08