BOLIGEN

Når det handler om boligindretning, er det ofte de små detaljer, der gør, at den samlede helhed fungerer. Et par puder i noget særligt stof, håndklæder i en bestemt nuance eller det helt rigtige sengetøj. I Rødding Farvehandel tilbyder vi et bredt udvalg af de små ting, der skaber hygge og sammenhæng i hjemmet.

32 års erfaring med boligindretning

Det kan være svært at vælge farver til hjemmets vægge, og der er mange faktorer at tage højde for, hvis du vil opnå det bedste resultat.
F.eks. kan lyse farver få et rum til at virke større, mens de kølige farver kan få et rum til at virke mere luftigt. Mørke vægge kan få rummet til at føles mindre, mens varme farver kan bidrage med en hyggelig atmosfærere.

Der er meget at holde styr på, men med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at navigere og finde den rigtige farve for dig. Vi foretager kundebesøg og giver ærlig og kyndig vejledning, så du kan få det bedste frem i dit hjem. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvilken fremgangsmåde, der giver dig det bedste resultat.

Din indretning

I Rødding Farvehandel tilbyder vi duge, plaider, puder, sengetøj, lagner, håndklæder og badeforhæng. Kig forbi, se vores udvalg og få ideer til, hvordan du kan give din bolig et løft. Har vi ikke lige det, du leder efter, kan vi bestille det hjem til dig.

En gennemgående stemning og stil i din indretning skaber ro og er med til at få dig til at føle dig godt tilpas i dit hjem. Lad en eller flere farver gå igen eller skab en gentagelse i valg af materialer. Vi rådgiver dig og hjælper dig til at finde de små ting, der gør dit hjem rigtigt for dig.

Dansk kvalitetsdesign

Vi forhandler blandt andet fra danske Compliments®, der er kendt for sine kvalitetsprodukter, som kombinerer skandinavisk designtradition med de nyeste trends.

Dit hjem er fyldt med muligheder

Med vores mange års erfaring er vi gode til at se løsninger og muligheder i et rum.
Udover at vejlede dig i boligindretning, kan vi også hjælpe dig med montering af de helt rigtige gardiner, valg af farve til dine vægge eller opsætning af et flot tapet. Læs mere om vores malerarbejde og vores gardiner her.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller besøg vores butik på Sønderalle i Rødding. Vi glæder os til at tale med dig.

Det siger vores kunder om os

Karen Tandrup
Karen Tandrup
2022-06-05
En meget positiv oplevelse og professionel ekspedition
Conni Evelyn Rann
Conni Evelyn Rann
2022-04-15
Marias tusind tings butik. Her kan købes lidt af hvert. Hvis Maria ikke har det, skaffer hun det😉 Super service 👍 gode historier.
Gerda Skov
Gerda Skov
2021-11-14
Bent Pedersen
Bent Pedersen
2021-06-30
Dennis van de Weerd
Dennis van de Weerd
2021-03-01
Altid sød og god betjening, god service og priser
Finn Jensen
Finn Jensen
2021-01-26
Joanna Pedersen
Joanna Pedersen
2020-11-30
Egon Bennetsen
Egon Bennetsen
2020-10-03
Connie Duus
Connie Duus
2020-08-24
Fin service og hurtig levering.
Niels Erik Jørgensen
Niels Erik Jørgensen
2020-05-08