MALING

Valg af farver til hjemmets vægge er styret af praktiske hensyn og ens egen smag. Hos Rødding Farvehandel kan vi rådgive og hjælpe dig med at navigere i farvevalget med alle de hensyn, du skal være opmærksom på i forbindelse med at bestemme farven til dine vægge. Vi har desuden et bredt udvalg af forskellige tapeter med farver og mønstre, der passer til ethvert temperament.

Rødding Farvehandel er en af Røddings ældste butikker, der slog dørene op første gang i 1920. De mange år i branchen har givet os en uvurderlig viden om valg af farver. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan det rigtige farvevalg kan løfte et rum. I os finder du en sparringspartner, der kender den rigtige fremgangsmåde og ved, hvordan du opnår det bedste resultat.

Norsk maling af den bedste kvalitet

Vi har valgt at benytte maling fra norske Gjøco, der er kendt for sin gode kvalitet og slidstyrke. Malingens konsistens og dækkeevne gør den let at male med og sikrer et jævnt resultat.

Producenten er kendt for sin grønne profil, og mange af produkterne er svanemærkede. På den måde sikrer du dig en holdbar løsning, der hverken skader miljøet eller boligens beboere.

Vælg den rigtige farve

Det kan være svært at vælge farver til hjemmets vægge, og der er mange faktorer at tage højde for, hvis du vil opnå det bedste resultat.
F.eks. kan lyse farver få et rum til at virke større, mens de kølige farver kan få et rum til at virke mere luftigt. Mørke vægge kan få rummet til at føles mindre, mens varme farver kan bidrage med en hyggelig atmosfærere.

Der er meget at holde styr på, men med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at navigere og finde den rigtige farve for dig. Vi foretager kundebesøg og giver ærlig og kyndig vejledning, så du kan få det bedste frem i dit hjem. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvilken fremgangsmåde, der giver dig det bedste resultat.

Tapeter for enhver smag

I Danmark var tapetet særligt udbredt fra 1930’erne og frem til 1970’erne, hvor næsten ethvert hjem havde væggene dækket af tapet i forskellige mønstre. De seneste år er tapetet vendt stærkt tilbage, men bruges på nye måder og med et nyt og moderne udtryk.

Hvor det tidligere var normalt at beklæde samtlige vægge i et rum med tapet, beklæder man i dag ofte kun en enkelt væg med tapet og tilfører rummet personlighed og kant uden at udtrykket bliver altoverskyggende.

Hos Rødding Farvehandel tilbyder vi lækre tapeter fra hele Europa, og vi bestiller gerne hjem, hvis du har fundet dit drømmetapet, og vi ikke har det i butikken.

Vi fører tapeter fra mange europæiske lande, blandt andet England, Tyskland og Holland. Dette betyder at du har mulighed for at vælge mellem rigtig mange flotte farver og mønste. Kort sagt har vi tapeter, der passer til enhver smag.

Som en del af vores service er vores åbningstider fleksible. Vi har normale forretningsåbningstider, men hvis det brænder på en tirsdag aften, står vi klar til at hjælpe dig. Søndage holder vi dog altid lukket.

Det siger vores kunder om os

Karen Tandrup
Karen Tandrup
2022-06-05
En meget positiv oplevelse og professionel ekspedition
Conni Evelyn Rann
Conni Evelyn Rann
2022-04-15
Marias tusind tings butik. Her kan købes lidt af hvert. Hvis Maria ikke har det, skaffer hun det😉 Super service 👍 gode historier.
Gerda Skov
Gerda Skov
2021-11-14
Bent Pedersen
Bent Pedersen
2021-06-30
Dennis van de Weerd
Dennis van de Weerd
2021-03-01
Altid sød og god betjening, god service og priser
Finn Jensen
Finn Jensen
2021-01-26
Joanna Pedersen
Joanna Pedersen
2020-11-30
Egon Bennetsen
Egon Bennetsen
2020-10-03
Connie Duus
Connie Duus
2020-08-24
Fin service og hurtig levering.
Niels Erik Jørgensen
Niels Erik Jørgensen
2020-05-08